teisipäev, 22. juuni 2010
Suursugune võileivatort
Seda võileivatorti olen ma juba palju aastaid teinud ja no ei tüdine ära ka. See lihtsalt on nii hea. Retsepti sain kunagi ammu ühelt peretuttavalt.
Vaja läheb:
3 suurt röstsaia
Munakreem:
4-5 keedumuna
200 g juustu
200 g Merevaiku
2 spl paksemat majoneesi
250 g paksemat hapukoort
soola
1 pakk krabinuudleid
Kalakreem:
1 karp tuunikala vees
1 karp lõhekonservi
200 g Merevaiku
2 spl paksemat majoneesi
250 g paksemat hapukoort
Segasin valmis muna- ja kalakreemi. Lõikasin saial kõik ääred ära, et tort oleks ilusama kujuga. Kasutan viimasel ajal suurt ahjuplaati alusena (katan selle hõbepaberiga). Laotasin alusele 3x3 saiaviilu (kogus võib erineda, sõltuvalt röstsaia ja aluse suurusest) ja katsin poole kalakreemiga. Seejärel ladusin taas saiaviilud ning pool munakreemist. Nüüd jällegi kiht saia ja kalakreem ning kiht saia ja munakreem. Seejärel tõstsin külmkappi üleöö imbuma. Enne serveerimist kaunistasin tordi ära. Kasutasin kurki, tomatit, krabinuudleid, muna. Vahel olen kaunistamisel kasutanud ka krevette ja riivjuustu.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar