Lehed

esmaspäev, 19. oktoober 2009

Krõbe müsli


Müslit on hea ise teha, siis tead kindlalt, mida see sisaldab ja saad selle valmis teha täpselt oma maitse järgi. Müslit on väga lihtne valmistada.

Vaja läheb:
kaerahelbed (jämedad ja tunde järgi)
2-3 spl mett
30-40 g võid
1-2 tl kakaod
0,5 tl kaneeli
1 tl vanillisuhkrut
mandleid
rosinaid
kuivatatatud kirsse

Kuumuta potis mesi ja või. Lisa sulanud massile kakao. Seejärel lisa kokkusegatud kaerahelbed, kaneel, purustatud mandlid (hakkisin noaga) ja vanillisuhkur. Sega kaerahelbe mass potis meeseguga. Seejärel laota segu küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Tähtis on, et plaat oleks korralikult kaetud (ära jäta hunnikusse kaerahelbe massi). Pane 175 kraadisesse ahju ning sega iga paari minuti tagant, kuni müsli on kuldse jumega. Serveeri piima või jogurtiga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar